Haber

Adıyamanlı Öğrenci Yüzme Yarışmalarında Birinci Oldu

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde eğitimine devam eden Buğlem Sultan Yavuz isimli öğrenci yüzme yarışmalarında birinci oldu.

Samsat Şehit Fırat Demir Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Buğlem Sultan Yavuz, bu yıl 50 metre serbest ve 100 metre serbestte birinci, 200 metre serbestte ikinci, 50 metre serbestte üçüncü olarak madalya kazandı. Adıyaman ili genelinde düzenlenen okullar arası yüzme yarışmasında sırtüstü. Samsat’a getirdi.

6 Şubat depreminde Adıyaman Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ait yüzme havuzunun hasar görmesi ve kapatılması nedeniyle yazın Atatürk Baraj Gölü’nde antrenman yapan Buğlem Sultan Yavuz, zorlu kurallara rağmen bu skorların kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Yüzmedeki hedefleri çok daha büyüktü ve daha çok çalışıp daha iyi hale gelebilirdi. Diploma almak istediğini söyledi.

Samsat Gençlik ve Spor Bölge Müdürü Bedir Tekdal, Buğlem Sultan Yavuz isimli öğrencinin yüzmede oldukça başarılı olduğunu, ilerleyen yıllarda çok daha önemli başarılara imza atabileceğini belirtti.

Tekdal, “Öğrencimizle gurur duyuyoruz. Bu yıl bazı tesislerimizde hasar oluştu ama sporcularımızı mağdur etmedik. Öğrencimiz zaman zaman ilçe müdürlüğümüzün havuzunda çalıştı. Bu başarıyı aşarak elde eden öğrencimizi tebrik ediyorum” dedi. tüm zorluklar.” – ADIYAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu