İş

ASUS, TUF Gaming ve Prime serisi AMD A620 anakartlarını duyurdu

 
ASUS, AMD Ryzen™ 7000 Serisi masaüstü işlemcilerle uyumlu AMD A620 anakartlarını duyurdu. Biri TUF Gaming’e, diğeri Prime serisine ait olmak üzere toplam üç yeni model, yeni nesil bir makine toplarken büyük bir fiyat performans istikrarı elde etmek isteyen kullanıcılar için tasarlandı.
Zorlu oyunlar için tasarlanan TUF Gaming anakartlarla aksiyona katılın
 
 
TUF Gaming A620 anakartlar, yeni nesil AMD Ryzen tabanlı oyun PC’leri için mükemmel fırsatlar sunuyor. Micro-ATX boyutundaki TUF Gaming A620M-Plus modeli, DDR5 desteği sunar. Anakart, depolama çözümleri için iki PCIe® 4.0 M.2 yuvasına ve 5 Gb/sn hızında bağlantı için bir ön panel USB 3.2 Gen 1 Type-C® bağlantı noktasına sahiptir. 2.5 Gbps hızında Ethernet bağlantısının standart olarak sunulduğu TUF Gaming A620M-Plus WiFi modelinde WiFi 6 da ihtiyaç duyanların beğenisine sunuluyor.
TUF Gaming anakartlarını benzersiz estetik tasarımlara sahip bileşenler ve çevre birimleri ile tamamlamak isteyen oyuncular TUF Gaming Alliance’a göz atabilir. TUF OYUN İttifakı; Çeşitli segmentlerde uyumluluğu sağlamak için ASUS ve saygın PC bileşen üreticileri arasında bir işbirliği. Bu segmentlerin ortasında bilgisayar kasaları, güç kaynakları, CPU soğutucuları, bellek kitleri ve daha fazlası yer alır. Yeni işbirliklerinin ve bileşenlerin eklenmesiyle TUF Gaming Alliance güçlenmeye devam edecek.
Her yere uyan ASUS Prime
 
 
TUF Gaming anakartlar, oyunculara üst düzey performans sunarken, Prime anakart modelleri, kapsamlı özelliklere ve sade bir tarza sahip, uygun fiyatlı bir PC toplamak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.
 
 
ASUS Prime A620M-A, mikro ATX boyutuna sahiptir. Bu anakartta bir adet PCIe 4.0 M.2 yuvası, DDR5 yuvası ve bir adet ön panel USB 3.2 Gen 1 Type-C kontağı bulunur. Ayrıca, BIOS FlashBack™ özelliği sayesinde, gelecekte başka bir işlemciye geçmeyi planlayan kullanıcılar, yalnızca bir güç kaynağı ve USB flash sürücü ile ürün yazılımını hızlı bir şekilde güncelleyebilir.
 
ASUS TUF Oyun Serisi:
https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/all-series/filter?Category=AMD&Series=TUF-Gaming
 
Asus Prime Serisi:
https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/all-series/filter?Category=AMD&Series=PRIME
 
basın bülteni

dogansar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu