Haber

Karamürsel Millet Bahçesi’nde yoğun tempo

Çalışmaları aralıksız devam eden Karamürsel Millet Bahçesi’nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Gruplar çalışmalarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Millet Bahçesi’nde sürdürüyor. Eşsiz konumu ile ilçe sakinlerinin aileleri ile vakit geçireceği yerlerden biri olacak Karamürsel Millet Bahçesi’nin yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.

ÇALIŞMALAR HIZLI DEVAM EDİYOR

11.500 metrekarelik proje kapsamında 400 metrekarelik kapalı restoran alanında kaba inşaat tamamlanmış olup, bitirme aşamasına gelinmiştir. Zeminde yapılması planlanan taş duvar konstrüksiyonları tamamlanmış olup, taş duvara dekoratif ferforje korkuluk montajı devam etmektedir. Amfi tiyatronun traverten kaplaması devam ederken, projede yürüyüş yolları tamamlandı. Çocuk oyun alanı ve fitness alanlarının zemin betonları atıldı, bordürleri imal edildi. Güç limitleri ve otomatik sulama sistemi limitlerinin tamamlandığı projede, yeşil alanlarda bitki toprak serimi ve ağaçlandırma çalışmaları tamamlanmış olup rulo çim serime hazır hale getirilmiştir.

KARAMÜRSELÇİLERİN İLK ADRESİ OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata ve insanlığa dokunan özel projeler ve sosyal güçlendirme programları ile farklı alanlarda ihtiyaç duyulan her türlü hizmeti sağlıyor. Bu kapsamda Karamürsel Millet Bahçesi’nde restoran binası, otopark, seyir terasları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve fitness alanları yer alacak. 7’den 70’e herkesin faydalanması için tasarlanan ve çalışmaları hızla devam eden Millet Bahçesi, Karamürsel halkının ilk adresi olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-antakya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu